suit modeblog asos fashionblog zara milanochanel boysuit sæt blomstretAdlinks: suit/Asos HERE, sandals/Zara, bag/Chanel, Jewelry/Jane Kønig HERE, sunnies/Stella McCartney (similar HERE)

OMG! Internettet virker jo SLET ikke i Milano! Det er ikke til at holde ud! Vi har vandret rundt fra café til café i forsøg på at finde noget. Sidder nu på en computercafé i undergrunden og krydser fingre for at indlægget vil oploade, haha… Det er til at blive sindssyg af. Anyway, her er gårsdagens outfit i nyt blomstret suit.

I går var vi ude og kigge butikker (farlig by at shoppe i siger jeg bare) og i går aftes var vi til “rooftop party” med udsigt over hele byen. Billeder følger :) Nu vil vi smutte ud og nyde byen! Kan I have en god dag!

P.S. Jeg svarer på Jeres kommentarer senere, hvis nettet ellers virker :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

OMG! The internet connection is REALLY bad in almost every area of Milan! It drives me crazy! Anyay, here is yesterdays outfit in my new floral suit. Now we’ll go enjoy the city. Have a great day, ladies!