chanelboy finderskeepers mode fashionmartini royalemilanoHer er et par billeder fra gårsdagens “rooftop party”. Vi var blevet inviteret derhen af Martini og der var den flotteste udsigt over hele byen! Milano er virkelig en smuk by. Det var en super hyggeligt aften med lækre drinks og DJ. :) Vi faldt også i snak med to italienere, som gav os et par tips og tricks til byen. Jeg var iført ny playsuit, læderjakke og yndlingstasken :) Flere billeder af hele outfittet kommer på et senere tispunkt.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few pics from last night’s rooftop party. We had been invited by Martini and it was such a great night with the most breathtaking view! Milano is such a beautiful city! I was wearing a new playsuit, my leather jacket and my favorite bag :) I’ll show you more pics of my outfit soon.