mac trenchcoat sommerjakkemarkberg, carré, trenchcoat, styling, mode, shopping københavntrenchcoat mac sommejakketrenchcoatheartmade bælteAdlinks: trenchcoat/Asos HERE, jumper/Rosemunde HERE, leather shorts/my design for 2ND DAY HERE, bracelets/Jane Kønig & Carré HERE & HERE, shoes/IRO (similar HERE), bag/my design for Markberg HERE

Jeg lokkede Christoffer til at skyde et par billeder af mit outfit, da vi i går aftes stod og ventede på havnebussen. Vi var på vej hjem til hans søster, for at fejre hendes fødselsdag og jeg var iført trench coat, lædershorts og glimmerstrik. See you later alligator!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I persuaded Christoffer to shoot a few pics of my outfit, when we was waiting for the harbour bus last night. We were on our way to his sister, to celebrate her birthday and I was wearing a trench coat, leather shorts and a glittery jumper. See you later alligator!