matching suit oasiskitten heelssætjane kønigAdlinks: top/Oasis HERE, shorts/HERE, leather jacket/Zara (similar HERE), shoes/Zara (similar HERE), sunglasses/Stella McCartney (similar HERE), bag/Chanel, jewelry/Jane Kønig HERE

Jeg er nu egentlig ret glad for, at Christoffer og jeg ikke tog afsted på loppemarked i morges, for det har jo regnet sådan cirka HELE dagen! Det havde ikke været særligt sjovt at stå der i 8 timer og kukkelure. Her er et par billeder fra i fredags, hvor solen skinnede og jeg var ude på Toldboden og spise med Mie, Tine, Maria, Louise og Katrine. Det var simpelthen så hyggeligt! Hvis man kan lide fisk, er det et super godt sted at komme. Jeg fik deres lakserilette, som I kan se nedenfor :) Jeg var iført nyt blåt sæt, læderjakke og kitten heels fundet på udsalg :) 

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m actually pretty happy that Christoffer and I didn’t go to the flea market this morning anyway, cause it has been raining ALL day! It wouldn’t have been fun! Here are a few pics form last Friday where the sun was shining and I went out for dinner with MieTineMariaLouise and Katrine. It was such a cosy evening – great company and delicious food! I was wearing a new blue suit, leather jacket and a pair of kitten heels that I bought on sale last week. :)


lakserilette