koldskålhortensiaGodmorgen piger! Jeg har været tidligt oppe i dag og lavet en masse bilag, som min søde revisorfarmand har efterspurgt i flere uger, ordnet vasketøj, besvaret en masse emails og haft en vvs-mand på besøg, som skulle kigge på vandrør og gasmåler til vores nye køkken. – Og nå ja, spist cirka en halv liter koldskål :) Jeg har en forfærdelig craving efter koldskål i øjeblikket og spiser det nærmest 3 gange dagligt til både morgenmad, mellemmåltid og aftensmad, haha! Faktisk er koldskål slet ikke så syndigt igen, hvis man bare sørger for at toppe det med friske bær og kun få kammerjunkere – det er nemlig kammerjunkerne der er synderne! :) Og så smager denne version faktisk meget bedre! God dag til Jer alle. Ses senere <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Good morning girls! :) I’ve been up very early today to get a lot of work done and to answer a lot of emails. And moreover I’ve been eating almost half a liter of something we in Denmark call “koldskål” which more specifically is called “cold buttermilk soup” in English. I’m totally addicted to it! I eat it all day everyday these days topped with fresh berries and crispy vanilla cookies! You can find a receipt HERE. Have a lovely day, everyone. See you later <3