fishtail braid, sildebensfletning, mermaid braidJeg har altid haft en ting for fletninger. Og sildebensfletninger er ingen undtagelse. – Den franske fletning taget til et nyt niveau! Når man først har fundet teknikken, er det meget nemt at lave det. Og så synes jeg kun det er fint, hvis resultatet ender med at se lidt uperfekt og rodet ud. I kan finde mange guides på Youtube. Jeg synes blandt andet at DENNE viser det ret godt. God aften, piger.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’ve always had a thing for braids. – Not at least for fishtail braids! When you have found the right technique it’s actually really simple and easy to create. You can find a lot of tutorials on Youtube. I think that THIS ONE shows it pretty good. Have a great evening, girls!

Photo credit: Pinterest