sengerammelejlighed københavnChristoffer og jeg kørte til IKEA forleden for at kigge nærmere på deres køkkener og endte med at komme hjem med ovenstående sengeramme. Normalt er det lys og servietter vi kommer hjem med som “sidegevinst”, når vi alligevel skal derud, men denne gang blev det til et styks ny seng :) Haha… Det giver mere “balance” i soveværelset, at være fri for at kigge på de store bedrollers. Nu har vi i stedet hver vores store skuffe under sengen til sko, træningstøj, osv. Christoffer synes soveværelset er blevet lige lovligt lyst, men jeg kan nu godt lide det hvide udtryk, som også giver meget ro i rummet. Nu mangler vi bare et stort hvidt klædeskab, før soveværelset er fuldendt. Hvad synes I om det? :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Christoffer and I went to IKEA the other day to take a look at their kitchens, but came home with this new bed frame, haha… I’m really glad, that we don’t have to look at the bed rollers anymore! Christoffer thinks the bedroom has got a bit too white, but I really like it this way – it makes the room look more calm. Now we just need a big white closet to compete the bedroom. What do you think of it? :)