instagram1. Evening walk at Nordhavnen, 2. morning happiness, 3. my favorite dish “koldskål”, 4. my beloved bike from Velorbis, 5. ready for vacation, 6. fishing in Sweden, 7. still fishing, 8. buying raspberries, 9. enjoying the Swedish Summer

Her er lidt billeder fra det seneste stykke tid på Instagram. I er mere end velkomne til at følge med lige HER (@passionsforfashion), hvis I skulle have lyst til det :) God aften piger! Her står den på hjemmelavede burgere, chokoladekage og kortspil inden turen i morgen går tilbage mod København.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are a few pics from the last couple of weeks on Instagram. You are more than welcome to follow me HERE (@passionsforfashion), if you’re interested :) Have a lovely evening, girls!