krystalglas@2x

Jeg har længe været på udkig efter nogle nye drikkeglas, da vores nuværende alle er meget farverige og lidt for små. Forleden faldt jeg over disse fine krystalglas og måtte straks have 12 styks med hjem. Det er sjovt så mange undskyldninger man pludselig har for at gøre nye køb til hjemmet, når man ved, at man snart skal flytte, haha… I kan finde dem hos både Normann og online HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve been looking for some new glasses for a long time, as all our current glasses are very colorful and too small. I stumbled upon these cool crystal glasses the other day and had to buy 12 pieces. It’s funny that you suddently have so many excuses to buy new interior stuff, just because you’re moving out in a few months, haha… They’re available HERE for those of you who are interested.