cannes

Godmorgen piger! Jeg har haft lidt travlt med at nå en masse, efter jeg kom hjem fra Sverige i lørdags, så jeg har slet ikke nået at fortælle Jer, at jeg skulle til Cannes. Jeg ankom i går og skal tilbringe en hel uge i selskab med min dejlige veninde Marie Louise, hvis forældre har hus og lejlighed hernede, så hun er godt kendt i området. Dagen i går blev brugt på at hygge ved poolen, tøsesnak og en tur til den nærliggende by. Og så nåede jeg da også lige at blive stukket af en hveps og Marie Louise af tre hestebremser, haha… Ses senere, babes!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Good morning girls! I’ve had a lot of things to do since I came home from Sweden last Saturday, so I haven’t had time to tell you, that I were going to Cannes. I arrived yesterday and I’m gonna stay here for a week with my lovely friend Marie Louise. See you later, babes.