valentino rockstud kitten heelsdanmarks største modeblogstribet blusevalentino rockstudsdenim shortshortensia

Adlinks: striped T-shirt/Second Female (similar HERE), denim shorts/Zara (similar HERE), leather jacket/Zara (similar HERE), sunglasses/Céline HERE, earrings/Jane Kønig HERE, bag/Chanel, shoes/Valentino, sunnies/Céline HERE

Jeg var sammen med Marie Louise her til eftermiddag. Vi mødtes ved blomsterhandleren og på vej hjem var jeg cirka 2 cm fra at træde i en hundelort IFØRT mine nye Valentino sko! Mig: “Hvis jeg havde trådt i den dér, så tror jeg næsten jeg var begyndt at græde!“… Marie Louise: “Jeg havde grædt med dig!“. Det er sgu dejligt med en veninde der deler samme materielle glæde over nyindkøbte drømmesko, haha…

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I met up with Marie Louise today and on our way home from the flower shop I nearly stepped in a dog shit WEARING my new Valentino shoes! Me: “If I had stepped in it that one, I think I would have started to cry!” … Marie Louise, “I had cried with you!”. It’s damn nice to have a friend who understands you, haha …