living-roomhortensia-blåbreakfast-boyfriend-quiltedjacket-chiagrød-modeblog-fashionsengeramme2smykkeskrinrå-murstensvægprintable-calenderlivingroomsmykkeskrinlysestagerfree-calendarbreakfast-morgenmad-food-modeblog-book-shelves-hylder-ikea-modeblog-fashionblog-blogger-indretning-interiordesignPics form our apartment – see more HERE & HERE

Kan I huske, at jeg talte om (HER), at vi havde fået tilbudt at købe min søsters lejlighed? Det har været en beslutning vi skulle tygge længe på, da vi som sådan ikke var på udkig efter noget nyt lige nu. Vi er enormt glade for vores egen lejlighed, den er bare så hyggelig og så er den det eneste sted jeg har boet, siden jeg flyttede hjemmefra. Faktisk er jeg kun flyttet 2 gange i mit liv, så det at skulle flytte, var virkelig noget der skulle overvejes grundigt.

Min søsters lejlighed er dog næsten dobbelt så stor med stort spisekøkken, tre værelser og nyrenoveret badeværelse og så ligger den også her på Østerbro. Det er virkelig et stort skridt at tage, men nu har vi besluttet os for at gøre det. For den type lejligheder hænger heller ikke på træerne. De bliver normalt solgt på interne ventelister og til venner og bekendte.

Det føles så voksent at skulle købe en så stor lejlighed. Købe den sammen med Christoffer. Købe en lejlighed hvor man rent faktisk kan blive i mange år og hvor der også er plads til børn, når den tid engang kommer. Det føles ret vildt. Dog flytter vi først til januar, da min søster og hendes kæreste skal bruge meget tid på at sætte deres nye i stand. Så har jeg også tid til at gå og vænne mig til tanken. Jeg tager mig selv i, at gå og klappe væggene i vores lejlighed engang imellem, haha… Kommer til at savne den! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Do you remember that I talked about (HERE), that Christoffer and I had been offered to buy my sister’s apartment? It’s been a tough decision, but now we have finally decided to say yes. It feels so grown-up to make such a big decision, but I’m really looking forward to get some more space. Even though I’m sure I will miss our old apartment very much, haha! :)