floral suitfashion blogblomstret sætjane kønigShirt & pants/Zara, shoes/Pura Lopéz HERE, bag/Chanel, bracelets & pearl ring/Jane Kønig HERE, “caviar” ring/Trine Wilkens HERE

Sættet her er faktisk af ældre dato, men jeg har af en eller anden mystisk grund aldrig fået vist det på bloggen. Jeg kan godt lide at det har nogle pyjamaslignende referencer. I dag står den på en masse arbejde, før jeg i aften har en date med denne skønne pige. Har I nogen spændende planer for weekenden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Of some reason I’ve never showed you this floral suit. It’s actually quite old, but I really love the floral print and the fact that it looks a little bit like a pajamas. Today I have to get a lot of work done and tonight I have a date with this lovely girl. Have you got any exciting plans for the weekend?