eyelashextensions@2x

Jeg var forbi Shjé i dag og få fyldt vipper op. Jeg er virkelig blevet afhængig af det. Det er seriøst så dejligt at vågne op om morgenen og se frisk ud og være fri for at tænke på mascara. :) Er der andre end mig der er blevet afhængige?

Der er mange der mener, at ens egne øjenvipper nemt tager skade af eyelash extensions. Nu har jeg haft dem på i snart 3 måneder og jeg synes bestemt ikke, at mine vipper er blevet ødelagte. Tværtimod. Man klør sig nemlig ikke øjnene og tager mascara af og på hver dag, som jo netop er det der kan ødelægge vipperne. Så varme anbefalinger herfra. :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I stopped by the clinic at Shjé today and had an eyelash refill. I’ve become totally addicted to it. It’s so nice to wake up in the morning and look fresh and not have to worry about mascara. :) Have any of you become addicted to it as well?