hair@2xflowers@2x

Generelt er kvaliteten på mine billeder i en længere periode blevet forringet, når de er blevet oploadet til bloggen. Der var også en af jer der forleden kommenterede, at min header var meget uskarp og grynet. Det har irriteret mig rigtig meget, da jeg bruger evigheder på at tage billeder, redigere lys og kontrast og gøre dem helt skarpe. Men nu ser det endelig ud til, at fejlen er blevet fikset, juhuu! Hvordan er kvaliteten på jeres computere? Står de skarpt? Her er to random billeder fra i dag. Sov godt, piger!

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

My pictures on the blog have for a long time looked a bit blurry and grainy, but now the error has been solved, yippee … I spend ages to take pictures, edit brightness and contrast and make them look as sharp as possible, so now it’s nice that they finally can be uploaded in a high resolution on the blog. Here are two random pictures from today. Sleep well, girls!