nem-frisure

Langt hår kan hurtigt komme til at se kedeligt, slasket og ensformigt ud, hvis man altid bare lader det hænge. Derfor øver jeg mig i at blive bedre til at lave nemme hverdagsfrisurer som disse. Opsatte frisurer behøver nødvendigvis ikke være noget, man kun har til fest, men de skal helst være så nemme at lave, at det nærmest kan gøres halvsovende en mandag morgen.

Jeg håber, I kan lade jer inspirere af opsætningen ovenfor, som jeg lavede her til eftermiddag. Den ser måske kompliceret ud, men er altså super enkel og tager ingen tid. Det er i virkeligheden bare at lave to ”topsy tails” oven i hinanden, sno hårtotterne rundt om knolden og sætte det fast med et par hårnåle. Et voilà.

blog, københavn, high-street

Long hair quickly looks boring, if you always just let it hang loose. Therefore I’m trying to become better at making easy everyday hairstyles such as these. Updos don’t necessarily have to be something, you only make when going out, but they have to be so easy to make, that you can do it half asleep a Monday morning.

I hope you can find some inspiration in my hairstyle above, which I made this afternoon. It may looks complicated, but it’s super simple and takes no time. You simply just make two “topsy tails” on top of each other, twist the hair strands around the bun and fixing it with a few bobby pins. Et voilà.