over-the-knee-boots
JUST BOUGHT THESE LOVELY BOOTS

Jeg har længe været på jagt efter et par langskaftede støvler. Det er vel og mærke ikke særlig nemt at finde. Mange af dem er nemlig så højhælede, at Julia Robert ville kaste misundelsesværdige blikke i “Pretty Woman” og det er ikke ligefrem dét udtryk, man har lyst til at efterligne.

Da jeg mødtes med Marie Louise i dag, fortalte hun mig så om ovenstående støvler fra H&M, som hun netop havde klikket hjem. Hun overbeviste mig på stedet om, at jeg også var nødt til at eje dem og på nul komma fem, havde jeg klikket dem hjem fra mobilen. På fortovet foran hendes opgang i stiv modvind. Bare kald mig shopaholic. ;)

linje-prikket@2x

I have for a long time been searching for a pair of over-the-knee boots. It’s actually pretty difficult to find. Many of them are so high-heeled that Julia Roberts would throw enviable glances in “Pretty Woman” and it’s not exactly that kind of look, you want to emulate.

When I met up with Marie Louise today, she told me about these lovely boots from H&M, which she had just bought. She convinced me on the spot, that I also had to own them and in no time I clicked them home from my phone. On the sidewalk in front of her apartment. Just call me a shopaholic. ;)
modeblog