danskstylist@2xstyling@2xankleboots@2xchanelboybag@2xmodeblog-danmark@2xcertina@2xchanelboy@2x

Adlinks: pants/Oasis HERE, shirt/Oasis HERE, jacket/Asos (similar HERE), boots/Asos (similar HERE), bag/Chanel, watch/Certina

Jeg ved ikke, om jeg nogensinde bliver træt af matchende sæt, haha… :) Jeg har ihvertfald tilføjet et par stykker til garderoben det seneste års tid (se bare HER, HER og HER). Det gode ved sådan nogle sæt er, at man også kan bruge delene hver for sig. Denne gang har jeg investeret i en mere efterårsagtig version, som jeg her har kombineret med en klassisk camel coat og sorte ankelstøvler. God aften, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I don’t know if I will ever get tired of matching suits, haha… :) I’ve added more than a few to my wardrobe the past year (e.g. see HERE, HERE and HERE). The good thing about printed suits is, that you can also use the top and the bottom separately. This time I’ve bought a more Autumn-ish version which I here have combined with a classic camel coat and ankle boots. Have a lovely evening, girls.