ganni-lyserød-frakke@2xganni-vinterfrakke@2xplimsolls@2xjanekønig-smykker@2xganni-frakke@2xAdlinks: coat/Ganni HERE, T-shirt/Zara HERE, leather pants/Anine Bing HERE, shoes/Asos HERE, jewelry/Jane Kønig HERE

Emilys mors kommentar til hendes nye frakke, er som taget ud af munden på Christoffer: “Skat, den ligner altså en badekåbe!“. Hvad er det mænd (og mødre) tydeligvis ikke forstår? Han har heller aldrig forstået hypen omkring højtaljede bukser eller boyfriend jeans, haha! Jeg er nu glad for den pink fluffy sag. – Badekåbe eller ej! :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christoffer thinks that my new coat from Ganni looks a bit like a bath robe, haha… There are so many things, that men don’t understand! I’m very happy about it – bathrobe or not! :) Have a lovely afternoon, girls!