fashionblog@2xombrehair@2xasos@2xjanekønig@2xvinterfrakke@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/Zara HERE, leather pants/Anine Bing HERE, boots/Isabel Marant (similar HERE), bag/Chanel, jewelry/Jane Kønig HERE, “caviar” ring/Trine Wilkens HERE

Her er et outfit fra sidste uge som var rimelig simpelt i sort, hvid og grå. Frakken er af nyere dato og allerede en favorit i skabet! :) Den er desværre udsolgt pt, men jeg er sikker på, at den kommer tilbage på lager igen. Det plejer de at gøre de items, som har været meget populære. Så det er bare om at holde øje. :)

En af efterårets store tendenser er lange uldfrakker og jeg har efterhånden fået samlet mig et par stykker (se bare HER og HER). Man skal ikke gå ned på frakker, haha. I aften står den på ren pigehygge med disse damer og masser af bland-selv-slik. :) Håber I får en dejlig weekend.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here is an outfit from last week which was pretty simple. My coat is quite new and has already become a favorite piece in my wardrobe. :) It’s sold out at the moment, but I’m sure it will come back in stock soon. Tonight I’m gonna hang out with these girls. Hope you’ll have a great Friday night too.