lyserød-jakke@2xchanelboy@2xisabel-marant-bobby@2xvinterfrakke@2xpinkcoat@2xcertina@2x

Adlinks: coat/Asos HERE, T-shirt/H&M (similar HERE), jeans/my design for 2nd Day (similar HERE), shoes/Isabel Marant, bag/Chanel, sunglasses/Asos HERE

Det er virkelig blevet “frakke-vejr” og det passer mig egentlig ganske godt, da jeg har en svaghed for lækkert overtøj. :) Jeg har efterhånden fået opbygget mig en gevaldig samling af lyserøde frakker, haha… Det kan man da ikke få for mange af, vel?! I dag har jeg en hel masse arbejde der skal klares og emails der skal besvares. Åh, hvor jeg dog bare elsker mandage!!! Hvad står jeres dag på?

P.S. Ligner det ikke lidt, at jeg har fået en ekstra tommelfinger på billede nummer 2, hvis man lige kigger hurtigt!? Yikes…! :-p

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

It’s getting colder outside and it’s suits me quite well, as I’m a sucker for outerwear, haha! :) I wore this new pink coat the other day in combination with some ripped jeans and black sneakers. Have a great day, girls!