venindehygge@2xMarie-Louise, Pernille, Mia og mig. :) Firkløveren. <3 roser@2xlonghair@2xgrappa brunch@2xaros@2xåen-århus@2xchanelboy@2xperchs@2xperchs tehandel@2xbrunch århus@2xblondegirls@2x

Jeg beklager stilheden på bloggen de sidste par dage. Jeg har som sagt brugt weekenden i Århus med tre dejlige veninder, hvor den har stået på ren tøsehygge, afslapning og god mad. Vi har simpelthen grint så meget, at det ville have været unødvendigt at gå i fitnesscentret for at træne six-pack. :)

Jeg havde aldrig været i Århus før, men jeg var faktisk ret positivt overrasket over byen. Udover at være meget mindre, end hvad jeg havde forestillet mig, så var der mange ting at se, gode butikker og lækre spisesteder. Jeg kan varmt anbefale den italienske restaurant “Grappa”, hvor vi endte med både at spise middag og brunch. Virkelig lækker mad!

Det var i øvrigt hyggeligt at møde nogle af jer i Århus. Selvom Google Analytics afslører pænt høje læsertal på bloggen, kan jeg stadig blive overrasket, når jeg møder læsere uden for “vante omgivelser”, haha! Jeg sætter stor pris på, når I siger “hej”, så bliv endelig ved med det! :) God aften, allesammen. <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m sorry for the silence on the blog the last couple of days. As mentioned I’ve spent this weekend in company with three of my good friends in Jutland. We’ve had so much fun just walking around in Denmark’s next biggest city Århus while enjoying each other’s company, shopping around and eating good food. Have a lovely evening, girls! <3