chanel-boy-taske
I er altid så søde til at give rosende og opmuntrende komplimenter. Det sætter jeg stor pris på. ;) Mange af jer spørger også ind til, hvordan jeg altid kan se så godt ud på mine billeder. Det er sødt af jer, men sandheden er den, at for hvert tyvende billede vi tager, er der i gennemsnit kun ét godt, haha… Men I skal da ikke snydes for et par fraklip! Jeg er også et ganske almindeligt menneske med fjollede ansigtsudtryk og uheldige vinkler. Jeg håber, det kan give jer et smil på læben denne søndag eftermiddag. ;)

blog, københavn, high-street
You always give me so many compliments and I really appreciate that. ;) I often receive comments on how I can always look so good in pictures. It’s sweet of you to ask such question, but the truth is that for every twenty picture we take, there is only one I can use, haha… And I thought you should see some of them as well. I am also an ordinary girl with silly facial expressions and unfortunate angles. I hope it will make you smile this Sunday afternoon. ;)

hørsholm-kirke

Bukserne skal lige trækkes op. ;)

nederdel

Uha, ikke flere sjusser til den dame.

hjemmestrikket-trøje

Upsi… Der røg tasken.

hvid-blondekjole

“…Mener du det helt seriøst?

armyjakke

♫ Hjulene på bussen drejer rundt, rundt, rundt ♫