instagram-passions-for-fashion@2x– Follow me on Instagram HERE – 

Her er lidt billeder fra den seneste tid på Instagram (HER), hvor den har stået på blomsterindkøb, masser af gåture på Østerbro (siden min cykel har været flad, haha), weekend i mine nye bløde futter fra UGG og Halloweenhygge med venner og familie. Bh’en er desuden også ny og fra Princesse Tam Tam. I kan finde den HER (adlink). God aften søde piger. <3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here are a few Insta pics from the last couple of weeks. I’ve been taking lots of walks in my neighborhood (since my bike has been punctured, haha), I’ve bought a lot of flowers, I’ve been wearing my new favorite slippers from UGG and I’ve been celebrating Halloween with my friends and family. The bra is new and from Pincesse Tam Tam. Get it HERE (adlink). Have a lovely evening, sweethearts. <3