velvet-pouffe
DREAMING OF ADDING A VELVET POUFFE TO OUR LIVING ROOM

Velour var i mange år en tekstiltype, jeg forbandt med fastelavnskostumer og den type duge, der ofte er at finde til diverse julefrokoster. Men materialet har ligesom vokset på mig de seneste par år. Faktisk i en sådan grad at jeg næsten ikke kan få nok. ;) Vi har allerede tilføjet et par velourgardiner i soveværelset (få et glimt af dem HER) og for et par uger siden, fik jeg øje på disse fine puffer hos Normann Copenhagen. Det er altså lidt svært at få dem ud af hovedet, når jeg dagligt cykler forbi butikken og de altid står i vinduet. Fine er de ihvertfald! :) Blot et lille tip hvis I også har en lille kærlighed for det bløde stof.

linje-prikket@2x

For many years velour was a textile type, I connected with carnival costumes and the kind tablecloths you often find at Christmas parties. But the material has grown on me the last few years. In fact, to such an extent that I almost can’t get enough of it. ;) We have already added a pair of velvet curtains in the bedroom (get a glimpse of them HERE) and a couple of weeks ago, I spotted these fine pouffes at Normann Copenhagen. It is a little hard to get them out of my head when I daily pass by them on my bike. Just a little tip if you also have a thing for this soft kind of fabric.

modeblog