råt-træbord@2xtræbord-hjemmelavet@2xDråben-stol@2xråt-spisebord-i-træ@2x

– Our new homemade dining table – 

Beklager stilheden på bloggen i går, men hele dagen blev brugt på at bygge nyt spisebord. Min søster og hendes kæreste er ved at gennemrenovere deres nye lejlighed og inden i en af væggene der blev revet ned, fandt de tykke, rå bjælker. Christoffer kom på idéen om at lave dem til spiseborde til både deres og vores nye lejlighed. Vi har nemlig længe været på jagt efter et spisebord, som kunne passe til vores nye “Dråben” stole, som vi har været så heldige at låne af Fritz Hansen. Derfor blev det meste af dagen i går brugt på at slibe, pudse og skære til og vupti – nu er vi et styks spisebord rigere. :)

Det er faktisk super nemt selv at lave. De fleste byggemarkeder forhandler rå bjælker i stil med disse til meget få penge. Bordbukkene vi har brugt er købt i IKEA til kun 50 kr. per styk, så alt i alt har det været et SUPER billigt bord. Nu mangler vi bare at bejdse det i en sej farve og give det lak, så det kan tåle, hvis der bliver spildt rødvin. Bare et lille tip, hvis I går og overvejer at købe nyt spisebord. :) Hvad synes I om det?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’m sorry for the silence on the blog yesterday. I spent all the day making this new dining table for our new “Drop chairs” that we have borrowed from Fritz Hansen. It’s made of old beams from my sister’s new apartment which they’re renovating at the moment. It was really easy to make and also very cheap. The table legs we have used is bought in IKEA. Now we just need to stain the table in a nice color and add some varnish. What do you think of it?