instagram@2x
– Follow me on Instagram HERE – 

Jeg er blevet mere flittig til at bruge Instagram efter en længere pause, hvor min Instaprofil har været i mere eller mindre stilstand. Jeg har netop fået ny telefon, hvilket gør det meget sjovere at opsnappe dagens fineste øjeblikke. Hvis I ikke allerede følger med HER, så skulle I tage at kigge forbi – der er nemlig en fin taske på højkant i disse dage. Hint hint… :)

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I’ve become more diligent in using Instagram after a longer break. I’ve just got a new phone which makes it so much more fun to take photos during the day. If you are not already following me HERE, you should go and check out my account, as I’m running a giveaway these days where you have the chance to win a nice little bag. :)