hårguide,-frisure,-fletning,-hair-tutorial@2x

 – An easy everyday hairdo – 

Først og fremmest – tusind tak for jeres positive respons på mit indlæg i går omkring uddannelse og drømme. At jeg kan være med til at inspirere jer, betyder mere end I aner. Jeres kommentarer varmede virkelig. Jeg håber også, at I følger jeres drømme, hvad end de må være. Drømme handler jo ikke kun om at gøre stor karriere inden for et felt, men kan i virkeligheden også “bare” være at forfølge et ønske om et godt liv og kæmpe for, at det bliver det.

Men nu til hvad indlægget her i virkeligheden skulle handle om, inden det bliver alt for sentimentalt, haha. – Jeg forsøgte mig i går med en ny frisure og jeg synes, at resultatet blev ganske fint. – Så fint at jeg gerne vil dele det med jer. :) Jeg er vild med fletninger og gerne de lidt voluminøse af slagsen. Her er en måde hvorpå man kan “snyde” sin fletning tykkere ved blot at tilføje nogle tynde hårelastikker i processen. Det er faktisk super nemt at lave og tager ikke mere end 10 minutters tid. Jeg håber min lille guide illustrerer teknikken – ellers spørger I bare. God eftermiddag, piger! ♥

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I love braids and especially the thick and wide versions. Here is a way to make your braid look more voluminous by just adding a few thin hair elastics in the braiding process. It’s actually super easy to create and it doesn’t take more than 10 minutes to make. I hope you can tell how to do it by looking at my hair tutorial. Or else, don’t hesitate to ask. Have a lovely afternoon, ladies! ♥

fletninger@2x