jeans-look2bybiehl@2xbybiehl-smykker@2xjeans-look1

“Forget me not” bangles HERE, “Silver bracelet” HERE, “Pods” HERE, rings HERE  

bybiehl-øreringe@2xblue-shirt@2x

Adlinks: jewelry/ByBiehl HERE, shirt/H&M (similar HERE), jeans/Pepe Jeans HERE, bag/mydesign for Markberg HERE, shoes/Zara (similar HERE), sunglasses/Celine HERE

Som tidligere nævnt har jeg i samarbejde med ByBiehl stylet en række smykkelooks med forskellige temaer. Denne gang har jeg lagt vægt på jeans looket. Et par lækre jeans og en simpel overdel som en skjorte eller en T-shirt er et outfit, som klæder stort set alle. Fordi det er så simpelt, kan man hurtigt peppe det op med lækre smykker og derved ændre det lettere kedelige udtryk radikalt.

Jeg har her sammensat en række smykker i sølv og oxideret sølv, da det passer til de kolde farver i outfittet og sølvkæden på tasken. Det er en god idé at holde smykkerne i samme nuance som metallerne i ens tøj, så looket får et mere roligt udtryk. Jeg er vild med ByBiehls “Forget Me Not” armbånd. Det passer til nærmest alle outfits og kan nemt kombineres med andre armbånd, som her med ByBiehl’s sølvarmbånd med Pods.

Jeg har desuden en god nyhed til jer. Til og med torsdag d. 13. november kan I få 20% rabat på ALT fra ByBiehls webshop HER med rabatkoden “Passionsforfashion2014”. Ikke så dårligt, vel? Happy shopping. :)

I samarbejde med ByBiehl