nail manicure@2x
Products from Oriflame: nail polishes “Ice Pink” & “Rose Diamond” HERE, nail buffer HERE, nail brightener HERE, cuticle cream HERE, top coat/base coat HERE

Hvis der er noget jeg hader, så er det tørre, sprækkede fingre og neglerødder. For ikke at tale om afskallet neglelak. Jeg synes, det er prikken over i’et, at have velplejede hænder og negle og jeg synes, at det hører sammen med det at gå op i sin påklædning og sit udseende generelt. Selvfølgelig kan den smutte, men jeg hader, hvis jeg kommer ud af døren med afskallet neglelak og negle der burde være blevet klippet for en uge siden.

Jeg har for nyligt udvalgt og testet nogle lækre sager fra Oriflame og har ud fra disse produkter lavet en lille gør-det-selv guide til “manicure + nail design”. Jeg er virkelig positivt overrasket over Oriflames negleprodukter – både hvad angår neglelak og neglepleje. Deres lakker findes i mange fine farver og er nemme at lægge på. Jeg kan også varmt anbefale deres “nail brigthener”. Dette produkt kan både bruges alene til at få mere hvide negle (kan anbefales efter en shellac-behandling) eller som base coat, inden man lægger neglelak henover. Jeg håber, at I kan lide min lille guide. God søndag, babes!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

In collaboration with Oriflame I have picked out some nail products and tested them through the last couple of weeks. I must say, that I’m very positively surprised about the quality of them. I’m especially fond of their nail polishes that comes in many lovely colors and are easy ti apply and also their “nail brightener” that both can be used alone to brighten your nails (perfect after a shellac treatment) or as a base coat underneath your regular nail polish. I hope you like my little guide. Happy Sunday, babes!

Sponsored by Oriflame

negledesign@2x