Mange af jer kender den sikkert allerede, men til dem af jer der ikke gør, må jeg lige dele min begejstring. Denne neglelakfjerner er nærmest uundværlig, hvis man er flittig bruger af neglelak. Det er en lille bøtte fyldt med en slags neglelakfjerner. Inde i bøtten er der en svamp med et hul i midten. Man stikker så fingeren ned i svampen og drejer rundt 1-2 gange og vupti – så er neglelakken væk. Det er virkelig effektivt og det bedste ved det hele er at den er dermatologisk testet og uden parabener og acetone! Den kan købes hos Sephora i Illum til 70 kr. Den er også super smart, hvis man skal på ferie, så man ikke behøver at slæbe neglelakfjerner plus vatrundeller med. Bare et lille tirsdags-tip :)

I’m really fond of this nail polish remover from Sephora. It quickly removes your nail polish – you just have to put your finger into the bottle and then your nail polish will disappear in 10 seconds. :) It’s dermatologically tested and formulated without acetone or parabens – win win! Just a small beauty tip :)