sorte festsko@2xsorte snørresko@2x– My new sandals // get them HERE (adlink)  –

Jeg har netop købt disse fine stiletter. De er mega høje, så jeg skal lige vænne mig til at gå i dem. Jeg overvejer lidt at tage dem på til en af årets julefrokoster her i december. Har I nogen tip til at gå i så høje hæle en hel aften? Jeg har hørt, at man ved at binde to tæer sammen (midter- og ring(?)tåen) skulle kunne undgå en del smerter. Læs selv HER. Ja, det lyder skørt, men det er da værd at teste af. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

I’ve just bought these new stilettos! The heel is very high, so I’m trying to get used to them. I’m considering to wear them for an upcoming Christmas party in December. Any good advice on how to wear such high heels for a whole night? I’ve heard, that if you wrap two toes together, you can avoid lots of pain. It sounds strange, but I guess it’s worth trying out. Read more about it HERE. :)

modeblog