eyelash-extensions-østerbroJeg har netop været forbi Shjé på Østerbro for at få lavet vipper. Jeg er blevet fulstændig afhængig af det, siden jeg fik lavet det første gang i juli måned. Er der andre end mig, der ikke kan leve uden? :) Det er en lidt dyr vane, men det er virkelig lækkert, at være fri for at skulle bruge mascara og vågne op med bambi vipper om morgenen.

Da vi går en masse julefrokoster og fester i møde, vil jeg forresten tippe jer om, at Shjé afholder et make-up event d. 10. december. Her kan man lære at lægge en make-up der fremhæver ens bedste træk og der vil desuden være 20% at spare på alt make-up. I kan læse mere og tilmelde jer HER senest i morgen d. 3. december. God eftermiddag, allesammen.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I just stopped by Shjé today to have my lashes done. I have become totally addicted to eyelash extensions, since I had it done for the first time back in July. It’s an expensive habit, but it is really nice to wake up in the morning with bambi lashes and don’t have to worry about mascara. Have you become addicted too?

modeblog