rabatkode-boozt,-vintertøj,-mode-shopping@2xAdlinks: 1. coat/Mango HERE, 2. sweatshirt/Closed HERE, 3. skirt/Mango HERE, 4. bra/Ganni HERE, 5. hat/Tiger of Sweden HERE, 6. bag/Mango HERE, 7. sneakers/Bianco HERE, 8. striped sweater/Mads Nørgaard HERE, 9. belt/Whiite HERE, 10. boots/Billi Bi HERE, 11. top/Ganni HERE, 12. sweater/Samsøe Samsøe HERE

Jeg vil blot tippe jer om her på falderebet, at Boozt i dag kører en kampagne HER, hvor man kan få 20% rabat på ALT (undtagen Ralph Lauren, By Malene Birger, Day Birger et Mikkelsen, Ecco og Tommy Hilfiger). Koden I skal bruge er “xmas20” og gælder, hvis man køber for minimum 999 kr. Ovenfor er nogle lækre basisitems, som jeg ikke selv ville have noget i mod at have i min garderobe. :) Nederdelen ejer jeg allerede og den har været en redning mange gange, når jeg har haft tøjkrise. :) God aften, allesammen! <3

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I just want to inform you at the very last moment, that Boozt runs a campaign today HERE where you get 20% off with the code “xmas20”, if you buy for at least dkk 999. Above are some great basic items, that I wouldn’t mind having in my closet. The skirt I have already and it has been a rescue many times when I didn’t know what to wear. :) Have a lovely evening, everyone! <3

modeblog