gave indpakning ideer@2x

Nu er der kun seks dage til jul. – Tiden flyver! Har I fået købt alle julegaverne? Jeg fik købt de fleste i går aftes, men mangler stadig et par stykker. :) Jeg elsker at give gaver og ikke mindst dét at skulle pakke dem fint ind. Det er som om, at oplevelsen ved både at give og få gaver er en anelse større, hvis indpakningen er fin og nærmest en lille gave i sig selv. Nedenfor er lidt idéer og inspiration til, hvordan gaveindpakningen kan se ud. :)

små-julekugler@2x

Tilføj gerne et par små julekugler eller andet julepynt på pakkerne. Det sætter lige prikken over i’et. Disse er købt i Søstrene Grene til 1 krone stykket.

papir gave@2x

klistermærker@2x

Tilføj gerne et lille klistermærke for at gøre pakkerne ekstra fine eller en slikkepind på børnenes pakker. – Så kan det være, at papiret ikke bliver flået op ved første øjekast, haha…

gaver jul@2xjulegaver@2xgavebånd farver@2x

Gavebånd er en vigtig detalje, så brug gerne flere af gangen. Disse ruller er fra henholdsvis Broste Copenhagen og Notre Dame.

gavepapir-jul@2x

Jeg er ikke så vild med det klassiske julepapir i rød, guld og mørkelilla, men foretrækker i stedet papir i stil med disse ruller fra henholdsvis Søstrene Grene og Notre Dame.

flotte pakker@2x

Jeg håber, at I kunne bruge indlægget her til inspiration, når I selv skal pakke de sidste gaver ind. Hvis I har behov for mere inspiration til gaveindpakningen, så skulle I smutte forbi Emilys blog og læse hendes versions af idéer til gaveindpakningen HER. God dag, piger!

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Christmas is just around the corner and I have almost bought all my Christmas presents! How about you? :) I love giving presents and if the gift wrapping is done nicely it’s almost a gift in itself. Here is some inspiration for how to wrap up your Christmas presents. If you need more inspiration you should stop by Emily’s blog HERE. Have a great day, girls!

modeblog