maldiverne@2xChristoffer og jeg havde egentlig aftalt, at vi ville holde nytår under varmere himmelstrøg. Vi havde både Thailand, Maldiverne og Sri Lanka i tankerne, men ugerne gik og priserne steg og pludselig var der ikke meget at vælge imellem. Så nu har vi aftalt at tage afsted i begyndelsen af 2015 og i stedet holde nytår med nogle af vores bedste venner her i København. Egentlig heller ikke så tosset endda. :)

Hvis vi var kommet afsted, ville vores drømmescenarie for nytårsaften være at spise middag på stranden i solnedgangens skær, drikke piña coladas med fødderne i sandet og springe ind i det nye år med en tur i bølgerne fra en af de hyggelige bambushytter på Jumeirah Vittaveli Resort (HER) på Maldiverne, som må være det ultimative rejsemål, hvis man er til krystalklart vand, snorkling og afslapning.

Forventningerne er altid tårnhøje netop nytårsaften og ofte bliver det ikke helt, som man havde håbet. Booking.com vil gerne være med til at gøre nytårsaften uforglemmelig og tilbyder derfor 24 unikke destinationer i 24 forskellige tidszoner verden over i forbindelse med NYE. Find dem alle HER.

I øvrigt kan jeg tippe om, at I har mulighed for at vinde en rejse til jeres drømmedestination i 2015 med Booking.com. Det eneste man skal gøre for at deltage, er at dele en kort beskrivelse (max 140 tegn) af jeres drømmerejse nytårsaften på enten Facebook eller Twitter med hashtagget #bookingNYE og @bookingcom. Vinderchancerne er forholdsvist gode, så skynd jer ind og deltag. I kan læse mere om det hele HER.

Hvad er jeres drømmescenarie for nytårsaften? Og hvad har I selv af planer til nytår? :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Christopher and I had actually planned to celebrate NYE in the South. We were thinking of going to Thailand, the Maldives or Sri Lanka, but weeks passed and prices rose and suddenly there was not much to choose from. So now we have agreed to arrange a trip in early 2015 and instead celebrate NYE with some of our best friends here in Copenhagen. :)

Our dream scenario for NYE would be to have dinner in the sunset, drink piña coladas with sand under our feet and jump into 2015 from a cosy bamboo hut at Jumeirah Vittaveli Resort in the Maldives, which must be the ultimate destination, if you like crystal clear water, snorkeling and relaxation.

You’re expectations are always high for NYE and Booking.com want to inspire you to make NYE one to remember as they’re offering 24 destinations in 24 different time zones around the world.

One of you guys actually have the chance to win a trip to your dream location in 2015 with Booking.com. The only thing you need to do to participate is to share a brief description (max 140 characters) of your NYE dream location on either Facebook or Twitter with the hashtag #bookingNYE and @bookingcom. Read more about it HEREWhat is your dream scenario for New Year’s Eve? :)

In collaboration with Booking.com

modeblog