crave-or-save,-expensive-versus-cheap,-fashion,-mode,-modeblog@2x

– Crave or save? Can you tell the difference? – 

Oftest er det muligt at sammensætte et mere eller mindre identiske outfit i to forskellige prisklasser. Jeg har det personligt sådan, at jeg helst vil købe “the real deal”, når det kommer til sko og tasker, hvorimod jeg gerne køber billigere alternativer til de dyre rober fra catwalken hos high-street butikker som Zara, Asos og H&M. Der er dog undtagelser, vil jeg lige skynde mig at sige. :) Ville I kunne fortælle, hvilket sæt der er det dyre og hvilket der er det billige, hvis I ikke vidste det? :)  Jeg har udregnet prisforskellen på de to outfits. Kan I gætte hvad den ligger på? Se et tidligere “Crave or Save” indlæg HER.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Often it’s possible to put together a more or less identical outfit in two different price ranges. Personally, I like to buy “the real deal” when it comes to shoes and bags whereas I sometimes buy clothes inspired from the catwalk in high-street stores like Zara, Asos and H&M. Would you be able to tell the price difference, if you didn’t know? I have calculated the prices for both outfits – can you guess how big the price difference is? Read my previous “Crave or Save” post HERE.

CRAVE (adlinks):

 • trenchcoat/Foreign Affairs HERE,
 • bra/Abecita HERE,
 • shoes/Chloé HERE,
 • T-shirt/Acne HERE,
 • necklace/Maria Black HERE,
 • jeans/J Brand HERE

SAVE (adlinks):

 • trenchcoat/Vero Moda HERE,
 • bra/Ellos HERE,
 • shoes/Billi Bi HERE,
 • T-shirt/Cheap Monday HERE,
 • necklace/Asos HERE,
 • jeans/Mango HERE 

modeblog1