instagram@2x

– Follow me on Instagram HERE

Her er lidt Insta-billeder fra de sidste par uger. Jeg elsker Instagram og måden hvorpå det bruges til at fange de fineste eller hyggeligste tidspunkter på dagen. I er mere end velkomne til at følge med HER, hvis det skulle have interesse. Hav en dejlig aften, piger. Jeg har reddet mig en slem omgang forkølelse, så her står den på Netflix i sofaen med dyner, the og kleenex. Haha… #vildungdom.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Here are a few Insta pics from the last couple of weeks. I love Instagram and how it is used to capture the finest or coziest moments of the day. You are more than welcome to follow me HERE, if you’re interested. Have a great evening, girls! I have caught a bad cold, so I’m just gonna stay in my couch with my duvet and some tea. Haha… 

modeblog1