blonde-hair-scandinavian@2xrullekrave@2xbobby-sneakers@2xisabel-marant-bobby@2xslidte-jeans@2xmichael-kors@2xblack-coat@2xAdlinks: sweater/Asos HERE, jeans/Zara (similar HERE), jacket/Zara (similar HERE), boots/Isabel Marant (other colors HERE & HERE), sunglasses/Céline HERE, bag/Chanel

Juhu, solen har skinnet hele eftermiddagen og det er fredag! Kan det blive bedre? Jeg har haft besøg af min søde mor her til eftermiddag og i aften står den på hjemmelavet spinatlasagne og lejlighedsplanlægning. Meget voksent! :) Vi flytter de første ting i slutningen af næste uge, så der er en masse, som vi skal have styr på inden da. Her er et par billeder af dagens kluns i ny sweater, cropped jeans og sneakers. Har I nogen spændende planer for weeenden?

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Wehuu, the sun has been shining all day and it’s Friday! Can it get any better? I have spent this afternoon in company with my sweet mom and tonight I have a date with Christoffer. He’s going to make me some homemade spinach lasagna and then we’re going to arrange a lot of stuff for next week when we’re moving into our new apartment. What are you guys up for this weekend?

modeblog1