kameltur-marrakech@2xmarrakech-cheap-hotel@2xkelimtæppe@2xswimmingpool@2xkat@2xkelimpuder@2xkameltur-marokko@2xsaint laurent house@2xspice market@2x – Flashback to Marrakech in 2010 –

Er der nogen af jer, der har fulgt med så længe, at I kan huske billederne her fra 2010? :) Da jeg læste “Fashion Design” på KEA, gik vores studietur til Marrakech. Det var virkelig en spændende rejse og jeg går i øjeblikket og drømmer om at tage derned igen. – Måske er lysten også blevet lidt større, eftersom vi snart flytter og godt kunne bruge lidt nye sofapuder, gulvtæpper og fine nips, haha… Er det ikke en meget god undskyldning for at købe et par flybilletter? Se flere billeder fra turen HER, HER og HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Have any of you been following me so long, that you remember these pics from 2010? When I was studying “Fashion Design”, I went on a study trip to Marrakech. It was such a great trip and at the moment I’m dreaming of going there again. Also, we could definitely use some new cushions and rugs for our new apartment. – Isn’t that a good excuse to buy some flight tickets? Find more pics HERE, HERE and HERE.

modeblog1