smykkeopbevaring@2xsmykkeskrin@2xhalskæder@2xsmykke-kasser@2xsmykke-kasse@2xsmykkeskrin-glas@2x– How I organize my jewelry –

Der er ikke noget mere irriterende, end at tage smykker på om morgenen, hvis alle halskæder er viklet sammen og man kun kan finde én ørering. Derfor er jeg stor tilhænger af opdelte smykkeskrin og æsker, hvor man let kan få et overblik og hvor smykkerne kommer til deres ret. Specielt de gennemsigtige akrylæsker er super praktiske og desuden ret fine at have stående fremme. De fleste af disse er købt hos Søstrene Grene, som har dem med jævne mellemrum.

Flade æsker med mange rum er geniale, hvis man skal ud og rejse, da de ingenting fylder i kufferten og holder smykkerne adskilt. Det kræver bare at par elastikker rundt om æsken, så den ikke går op under transporten.

Desuden fungerer det rigtig godt, at have sine halskæder hængende på knager, så de ikke vikler sig sammen. Der findes knager og greb i et utal af variationer – jeg kunne personligt godt tænke mig at udskifte mine egne med knager i guld, men det må komme, når vi er faldet på plads i den nye lejlighed. Hvordan opbevarer I jeres smykker?

…………………………………………………………………………………………………………………………

It’s very annoying to put jewelry on in the morning, if all your necklaces are intertwined and you can only find one earring. Therefore, I’m a big fan of boxes where you can easily get an overview and where your jewelry come into their own. Especially the transparent acrylic boxes are super practical.

Flat boxes with many compartments are brilliant if you are traveling, as they fit perfectly into a suitcase and keep your jewelry separated. Just remember to add a few rubber bands around the box, so it doesn’t open during transportation.

Moreover, it’s a good idea to hang your necklaces on hooks, so they don’t tangle. I would personally like to replace my own hooks with some gold ones. I think that would look nice for our new apartment. :) How do you organize your jewelry?

modeblog1