fashionblog,-interior-design@2xlejlighed østerbro@2xboyfriend@2xøsterbro@2xkøkken@2x– A small sneak peek of our new apartment –

I går aftes overtog vi vores nye lejlighed. Det føles så VILDT! Nu har jeg fablet om lejligheden så længe, så jeg syntes, det var på sin plads, at give jer et lille smugkig. Jeg har kommet meget i lejligheden, da den sagt har tilhørt min søster + familie, men det er alligevel en anden følelse at stå i de store tomme rum fyldt med nye muligheder. Nye eventyr. Min søster er super god til at indrette, så det bliver svært at leve op til, haha. :) Jeg har en virkelig god fornemmelse i maven.

I dag gik renoveringsprocessen i gang. Jeg var ude og fejre hende her til kl. 6 i morges, så jeg måtte stramme mig lidt an, for at komme i omdrejninger, men med dåsecola og chips gik det an. Vi fik væltet en blændet dør og pillet lister af, så gulvsliberen kan gå i gang på tirsdag. Spændende! :)

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Last night we got the keys for our new apartment. It feels so crazy! As mentioned earlier, I know the apartment pretty well, as it belonged to my sister, but it feels so different to stand in the large empty rooms filled with new opportunities. New adventures. 

Today the renovation process began. I was out celebrating this girl’s birthday last night, so I had to put myself together this morning to get out of bed. We opened a boarded up door and took off some panels, so the floor is ready to get sanded on Tuesday. Exciting! :)

modeblog1