vitamin well bloggers@2xsporting-health-club@2xvitamin-well-bootcamp@2xcasall@2xhealthy-skinny-bitch@2x{Sunday workout aka blogger bootcamp}

Søndagen startede hårdt ud med en omgang intensiv træning i Sporting Health Club med Sara fra Healthy Skinny Bitch. Normalt træner jeg ikke søndag morgen af egen fri vilje, men Vitamin Well havde lokket lokket mig i fælden i selskab med en masse søde bloggerpiger. Vi skal de næste 5 søndage deltage i en bootcamp, hvor den både står på hård træning (så vi forhåbentligt kan blive klar til sommer, hvor kliché-agtigt det end lyder, haha) og en masse hygge.

Jeg glæder mig til at komme igang! Jeg træner som regel 1-2 gange om ugen i Fitness World, men jeg kan mærke, at jeg er gået lidt død i de samme øvelser, så det bliver godt med ny inspiration. Jeg vil forsøge at dele lidt af det med jer, så I forhåbentlig også kan blive lidt inspirerede. :) Først og fremmest handler det jo om at have det sjovt. :) Her er lidt billeder fra i dag. Pheew, det var hårdt! ;)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………….

The Sunday started out pretty hard with an intense workout. Normally I don’t go to the gym Sunday morning of own free will, but Vitamin Well convinced me to take part in company with a bunch of other bloggers. It’s a 6 weeks bootcamp with a lot of training and fun and I’m looking forward to share some of it with you guys as well. Here are a few pics from today.

modeblog1