online-shopping,-modeblog,-fashion-blog,-blogger@2x

Adlinks: 1. grey skirt & sweatshirt/Y.A.S. HERE, 2. kimono/Ganni HERE, 3. bra/Ganni HERE, 4. sunglasses/Asos HERE, 5. bag/Asos HERE, 6. shoes/Superga HERE, 7. dress/Just Female HERE

Jeg shopper efterhånden mere online end i fysiske butikker og her er nogle af de items, som jeg er faldet over i løbet af den sidste uges tid. Det grå sæt synes jeg er super cool og jeg tror bestemt, det ville være en lækker kombination med de flade hvide sneakers. Jeg købte selv et par Superga for et par uger siden og de har allerede været brugt flittigt – se bare HER. Jeg synes de er et fint alternativ til Converse, som jeg også går en del i. De er super behagelige at have på og er gode til at tone et festligt outfit ned og gøre det mere hverdagsagtigt. :)

……………………………………………………………………………………………………………………………………………

I happen to shop more online than in physical stores and here are some of the items, that I’ve stumbled upon the past week. I really like the grey co-ord which is perfect for both day and night. I think it would look pretty cool in combination with the white sneakers. I bought a pair of Supergas myself a few weeks ago and they have already become some of my favorites – see them “in action” HERE. I think they’re a great alternative to Converse shoes. They are super comfortable to wear and work perfectly to tone down a more festive look and make it more casual. :) 

modeblog1