gina-tricot-bluse@2xstribet-strikbluse@2x

– Wearing my new striped sweater –

Dagen har virkelig været grå og regnfuld her på Bornholm. Det har begrænset os lidt i vores planer, så vi endte på det famøse pandekagehus i Gudhjem og Oluf Høst museet. En super hyggelig dag, men det er ret ærgerligt, at vejret indtil videre ikke har tilladt så meget udendørs aktivitet. Vi satser på bedre vejr i morgen.

Jeg var hoppet i en farverig strik for at peppe den grå dag lidt op. Jeg købte den i Gina Tricot, lige inden vi tog afsted. – Er den ikke fin? ;) Jeg er helt vild med farvekombinationen, som jeg synes passer rigtig godt til denim.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Today has been very grey and rainy here on Bornholm, so had put on a colorful jumper to spice up the gray weather a bit. I bought it in Gina Tricot, just before we left. Isn’t it cute? ;) I absolutely love the color combination, which I think goes very well with denim.

modeblog1