lækker-morgenmad@2xnem-morgenmad@2xlækker-og-nem-morgenmad@2x– My breakfast this morning. Easy and delicious –

Da vi boede hos min søster, blev jeg inspireret lidt på morgenmadsfronten. Hun havde alverdens “toppings” til at drysse ud og yoghurten, så som granatæble, kiwi, blåbær, morbær, chiafrø, tørrede æblestykker, kokos, nødder.. – You name it. Hvis man altid har lidt forskellige toppings i huset, er det nemt at peppe en omgang yoghurt lidt op og lave forskellige variationer hver morgen. Det er ikke ligefrem raketvidenskab, men nogen gange skal der ikke så meget til, for at gøre morgenmaden lidt mere interessant. Jeg er blevet vild med granatæbler, som jeg har stående klar i køleskabet – de kan nemlig nemt holde sig mange dage, når de er “pillet”. :) Jeg kan i øvrigt anbefale denne skøre tutorial, hvis I vil lære, hvordan man nemt piller/skræller et granatæble. :) Jeg håber, at I alle får en helt fantastisk dag. ♥

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

When we lived at my sister’s place, I got inspired on what to eat for breakfast. She had all sorts of “toppings”, she sprinkled out on her yoghurt, such as pomegranate seeds, kiwi, blueberries, mulberries, chia seeds, dried apple pieces, coconut, nuts.. – You name it. If you always have some different toppings in your house, it’s easy to spice up a bowl of yogurt. It’s not exactly rocket science, but sometimes it doesn’t take much to make your breakfast a little more interesting. I’m very fond of pomegranates at the moment. I can highly recommend this crazy tutorial, if you want to learn how to easily deseed a pomegranate. :) I hope you will all have a fantastic day. ♥

modeblog1