læderjakke-tylskørt-greasedansk-modeblog copyruffleskirt-tylskørtoutfit-tylskørt– Throwback from Summer 14 –

Jeg drømmer lidt om at hoppe i korte nederdele og læderjakker på disse grå og regnfulde dage. Outfittet her er fra engang i sommers, hvor jeg var iført nude tylskørt og min favoritjakke fra Zara, som har været min følgesvend gennem de sidste 5 år. Det var egentlig lidt et skørt outfit med det tylskørt, men også lidt fint og Sex & The City-agtigt. Jeg ville ønske, at jeg ikke havde solgt skørtet på loppemarked i sommers. For det er da egentlig ret sødt. :) Nogen gange bliver jeg grebet af stemningen og får solgt nogle ting, som jeg bagefter virkelig fortryder, haha.. Kender I det? Overvejer lidt at klikke denne hjem i stedet. Find flere outfits fra i sommer HER.

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

I’m dreaming of wearing short skirts and leather jackets on these rainy days. This outfit is from last Summer where I wore a nude tulle skirt and my favorite jacket from Zara, which has been a life savior the past 5 years. This outfit is actually a bit “crazy”, but also cute and it kind of reminds me of Sex & The City, which isn’t too bad. :) I wish I hadn’t sold the skirt at a flea market this Summer. I’m considering to go for this one instead. Find more Summer outfits HERE.

get-the-look@2x
Adlinks: skirt/HERE, leather jacket/HERE, shoes/HERE, T-shirt/HERE, bag/HERE