upside-down-braid@2x

– Upside down braid –

Nu er det snart tid til at smide huerne, hvilket også indbyder til at gøre lidt mere ud af frisuren. :) Jeg har her lavet en lille guide til en “upside down” fletning, som en af jer læsere efterspurgte for et stykke tid siden. Jeg synes selv, den er rigtig fin – både til hverdag og til fest. Det kræver en smule tålmodighed at lave den franske fletning med hovedet nedad, men når først teknikken er i orden, er den ret ligetil. Jeg håber, at I kan lade jer inspirere af den.  Er der andre frisurer, som I kunne tænke jer guides til? Find flere hårguides HER, HER og HER.

P.S. Ligner det ikke lidt, at mit hovede er faldet af på det øverste billede? :-p #creepy

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Now it’s soon time to store your Winter hats and put some more effort in your hairdos. :) I have here made a small tutorial on how to make an upside down braid, which a few of you have been asking for. It requires a bit of patience to make the French braid with your head down, but once the technique is in place, it is quite an easy updo. Hope you like it. :) See more hair tutorials HERE, HERE and HERE.

modeblog1