lækker-og-sund-morgenmad@2xlejlighed-københavn@2xMorgenmadsbord@2x– Birthday breakfast for my babe –

Jeg var ude med nogle piger fra studiet i går og få et par drinks og selvom jeg var forholdsvist tidligt hjemme, har jeg sovet som en sten i 10 timer i streg. Nogen gange har man bare brug for at få sovet ud. I dag er det Christoffers fødselsdag, så vi startede dagen med fødselsdagsmorgenbord og gaver. Jeg gav ham flybilletter til Paris. – Selvfølgelig med mig som ledsager. Yaay! ♥ Vi overvejer at tage afsted i næste uge i en forlænget weekend. Har I nogle gode idéer til, hvor man skal bo? Tips og tricks modtages med kyshånd.

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

I went out with some friends from school last night to have a few drinks and even though I came home quite early, I slept like a baby for around 10 hours. Sometimes you just need a good night’s sleep. Today is Christoffer’s birthday, so we started the day off with birthday breakfast and gifts. I gave him flight tickets to Paris and we are considering to leave next week. ♥ Do you have any good ideas on where to live? Tips and tricks are received with open arms.

modeblog1