jane-kønig@2x1ymango-shoes@2xchanel@2xacnecardigan@2xceline-luggage@2x1markberg@2xjane-kønig-ring@2xsort frakke@2xnegledesign@2x– It’s all in the detail –

Her er lidt forskellige detaljebilleder fra de seneste par måneder. Nogen gange skal der ikke andet end et par pæne øreringe, et par lakerede negle eller en lækker taske til at gøre et outfit meget mere interessant og give det kant. Jeg kan personligt godt lide, at mikse materialer og kontraster, som kan være en detalje i sig selv, som jeg også har gjort på billedet med det helt sorte look ovenfor. Kan I have en dejlig aften, allesammen. Christoffer og jeg skal på “Uformel” og spise i anledning af hans fødselsdag. :) Er der nogen af jer, der har været der?

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

Here are some different detail pics from the past few months. Sometimes it does not take much more than a couple of nice earrings, a little nail polish or a delicious bag to make an outfit much more interesting and make it more edgy. I personally like to mix materials and contrasts which can be a detail in itself – like I did in the all black love above. :) Have a nice evening, everyone. Christoffer and I are going out for dinner to celebrate his birthday. :) 

modeblog1